tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kauan haaveiltu kokemus saavutettu

Jo 16.-21. Huhtikuuta Mökillä - erikoinen kevät tänä vuonna!
Kaksikymmentäkahdeksan vuotta meillä on ollut mökki Isossa Rapasalossa. Tämä on toinen kerta näinä vuosina, kun on päästy näkemään jään lähtö. Ensimmäisestä kerrasta ei ole dokumentteja. Mökki ei edes ollut vielä silloin rakenteilla, mutta silloisesta mummilasta saareen oli päästävä, kun saatiin Pellinki-venekin 'perintönä'. Mukana olivat silloin Tomppa 5v ja Ville 3v. Itse hakkasin jäätä keulassa vanhan airon kanssa pahimmissa kohdissa päästäisiin läpi, sillä seurauksella, että kädet olivat täynnä puupiikkejä. Mutta saareen päästiin.

Tällä kertaa yritettiin ensin Hartunsalmesta, mutta ei päästy salmea pidemmälle, niin  tukevat olivat siellä päässä vielä jäät. Vene ylös ja Lemille Jalkosalmeen. Siellä matalammat vedet ja sula reitti suoraan omaan rantaan. Jäälautat Meteliselällä kuitenkin olivat ne, jotka sulaessaan ja lipuessaan seuravina päivinä erilaisina koostumuksina rantaamme soivat meille hienoja elämyksiä!

Jäät oli pakko ikuistaa:

1 kommentti:

  1. Moi Tuija, onpa upea video! Ihania kuvia, kaunis äänimaailma, levollinen tunnelma. On teillä hieno paikka, kyllä kelpaa nauttia luonnosta. :-)

    VastaaPoista

kiitokset kommentistasi. Thank you for our comment. Tuija,