torstai 22. toukokuuta 2014

Pyöreä Etuovi.kom - siivellisten kesäasuntoja vuokrataan

Etuovi.kom - siinä se pönttö mulle on!

Kodinperustamistouhujen ollessa vilkkaimmillaan on Valkamanniemen asuntotarjonta nyt laajentunut entisestään. Upouusia asuntojakin on tarjolla. 

Uusin koti on juuri valmistunut rastasperheen tarpeet huomioiden ja sijoitettu liiterin räystään alle. (Ohjeet peräisin linnunpönttö.com -sivustolta. Sieltä löytyvät ohjeet/mitat pönttöön kuin pönttöön.)
Tervetuloa siis rastas-perhe! Uusi koti on tismalleen samassa paikassa, kuin viime kesäinen pesänne.
Linnun pönttö

Yksi pesäpöntöistä on jo varattu. Kirjosieppopariskunnan ahkeraa sisustamistouhua on jo seurailtu kuistilta neljättä päivää. Kohta lienee munimisen aika.
Vaihtoehtoja pöntöissä kuitenkin vielä riittää: Kaksi ihan upouutta perus pönttöä hieman erikokoisin oviaukoin, yksi 'design' pönttö ja yksi hieman kunnostusta tarvitseva 'mummon mökki'

Peaäpönttö


Kaikki oman kodin sisustamiseen tarvittava aineisto on saatavilla välittömässä läheisyydessä. Valikoima on laaja, lähes rajaton: heinistä lehtiin ja risuista koiran karvoihin ym. ym.

Luonnonantimien lisäksi on asuntoalueella tarjolla myös erinomaiset ravintolapalvelut monipuolisine menuvalikoimineen. Myös take-away on suosiossa. Itse ravintoloissa avautuu mahdollisuus nauttia ateria kaikkiin ilmansuuntiin avautuvilla terasseilla - ja mikä tärkeintä, tarjoilu pelaa 24/7!
Lintujen ruokinta


Etuovi.kom - siinä se pönttö mulle on!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi. Thank you for our comment. Tuija,