sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Iso Rapasalo sai odotetun sillan

Vuodenajoista vaihteeksi puheenollen, onpa mummin tämä kesäkausi alkanut mitä hienoimmissa merkeissä. Saareen päästiin jo ennen vappua ja haravointihommia sekä muita alkukesän ulkopuuhia ovat suosineet poikkeuksellisen aurinkoiset ja lämpimät säät. Sitä linnunlaulua kuunnellessa ja koivujen sekä pihlajien hiirenkorvien puhkeamista seuratesssa ei voi mistään valittaa...menneen talven murheet ja vastoinkäymiset siinä saavat poistua taka-alalle. Talven jäykistämät jäsenet taas saavat notkeutta toivottavasti takaisin. Kesän ensimmäinen kuhasoppakin syötiin eilen. Ahti se suo antejaan tänäkin kesänä meidän ruokapöytäämme - uskoisin niin - siitä tuo isäntä taas pitää huolen.
Ei täältä millään haluaisi lähteä pois, edes muutamaksi päiväksikään. 

Mutta!!!! Tälle kesälle onkin ihan uusi teema ja kuviot luvassa. Mökkisaareemme on juuri saatu kauan odotettu silta. Jaakkoin sillan juhlallisia avajaisia 
/vihkiäisiä vietettiin eilen ihanan aurinkoisessa, leppeässä ja lämpimässä säässä. Hienot olivat järjestelyt. Puheita pidettiin, nauha leikattiin, maljoja nostettiin ja paljastettiin Jaakkoin sillan kyltti. Silta-projektin puuhamiehet - kaksi Jaakkoa - tekivät juhlallisen ensiajon sillan yli. Mutta ennen kaikkea on kiva ajatella sitäkin, että ehkä tämän projektin ansiosta me saarelaiset tutustumme paremmin toisiimme. 


Sitten sillan jälkeen ovat edessä tieprojektit, joten tiedossa on mielenkiintoinen ja touhukas kesä. Yhdessä mökkinaapureiden ja metsänomistajien kanssa on jo päästy hyvään alkuun nk. 'Viiksitien' rakentamisen suunnittelussa. Syksyllä ehkä jo sitten päästään autolla ihan perille mökille asti, ensimmäisen kerran kolmeenkymmeneen vuoteen. On varmaan pidettävä sitten ihan omat ..avajaiset:) :)

Silta- ja tieprojektin alkutaipaleesta löytyy lisätiestoa Lemin kirjavat -sivustolta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitokset kommentistasi. Thank you for our comment. Tuija,